hoi, hoi…. (update)

Langzaam begint reepke.nl gestalte te krijgen; ik heb errug veel ruimte geboekt, ook nog voor een extreem snelle site; dus dit kost me een rib uit mijn lijf; verder ben ik niet zo heel erg handig, dus een goede helpdesk is ook een pre! wel, ik heb altijd goede ervaringen gehad met argeweb, dus de keuze was makkelijk; maar deze site kost me wel dik 200 ballen per jaar (ja, ik weet dat t ook voor 60 kan, maar heb je dan zooooveeeeeeeellll ruimte, mogelijkheid om te groeien, etc.?….nee dus! ik bedoel maar…)

Ik heb mezelf 1 á 2 jaar de tijd gegeven om dit eens te bekijken; bij mijn punt-com liep ik er altijd tegenaan, dat er een gedeelte toch zeker internationaal moest; terwijl een ander gedeelte toch echt puur Nederlands is ( mijn gedichten ); ik wil ook wat Nederlandse bezoekers voor mijn gedichten, dus ik dacht dat dit misschien een oplossing was…

jaren geleden had ik reepke.nl al, maar die site werd gedaan door iemand anders (alex den ouden, van de kunstclub) en toen het wat moeilijker werd, omdat ik er steeds nieuwe content op wilde, werd t wel duidelijk dat ik meer zelf zou moeten kunnen, nou, de eerste tijd bleef t stil, en omdat ik de url reepke.nl niet meegenomen had, kon ik overnieuw beginnen met een eigengemaakte site, met een andere url; ik koos voor reepke.com en al heel gauw werd duidelijk, dat mijn gedichten niet meer de meeste bezoekers trokken, ik kreeg steeds meer bezoekers uit ver buitenland, dus ik besloot langzaam aan om mijn blog, destijds maar een klein onderdeel van de argeweb-designer (mooi programma!) in het Engels te gaan doen; gaande weg ging ik steeds meer Engelstalig maken, met nu een splitsing als gevolg; voorlopig is er de .nl én de .com (moet nie vraguh wa da kost… ghegheghe…)

De argeweb-designer is nu een behoorlijk verouderd programma geworden; dus één jaar geleden besloot ik t eens met wordpress te proberen (echt veel andere opties had ik niet), nu kon ik nooit warmlopen voor wordpress als cms, ik heb zoveel sites en blogs gezien; de wordpressen haal je er meestal zo uit; standaard ditje, standaard datje, en niet veel meer.

Ik word nog altijd niet blij van wordpress, maar ik berust me in mijn lot; joomla is eigenlijk ook geen optie…

Dussss…. daar sta ik nu; met twee sites en een stel blogs (en nog wat randgebeuren) ik mag hopen dat U mijn gedichten en zielenroerselen de moeite waard vind, anders kan ik deze site namelijk wel opdoeken; mijn ervaring is dat t juist de blogberichten zijn, die gelezen worden, zelfs als dat in gebrekkig Engels is….

op hoop van zegen dan maar…

ps. ik hoef geen honderden bezoekers- daar heb ik weinig zin in, toen mijn .com meer dan 300 bezoekers per dag had, heb ik serieus overwogen de stekker eruit te trekken; iedereen wil maar meer, en meer, en groter; maar wat zijn de gevolgen? een rustig, tevreden gemoed is heel wat waard….tot zover

Gepubliceerd door

peter

profiel van dichter, kunstenmaker: Reepke(n)